1. Zuster Antoinette

    Lieve zuster,
    ik lees je woorden over verzamelen en bijeenbrengen. Betekent het dat jij zo’n goede tijd meemaakt, tijd om te investeren (een offer te brengen)? Ik denk het wel naar wat ik de laatste keer van je hoorde. Het is mooi en goed als mensen bij elkaar komen, dingen bij elkaar komen, hemel en aarde elkaar raken of misschien doordringen. Ik denk dat ook ik een goede tijd doormaak waarin mensen en dingen bijeen gebracht worden. Dus ook voor mij tijd om te ‘investeren’ (ik houd niet van dat eigentijdse woord), een offer te brengen?
    Met een zusterlijke zoen,
    Antoinette.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.