Workshop Doen en Laten

geplaatst in: In tegendeel | 0

Doen en Laten

Zal ik nu wel of niet deel gaan nemen aan deze cursus? Heeft mijn nieuwe project een kans van slagen?, Durf ik het aan met deze man zee te gaan? Wat houdt me tegen bij…………….?

Tijdens deze workshop wordt je uitgenodigd je te bezinnen op vragen die op dit moment in je leven. Allereerst gaat Marlieke met jou op zoek naar het stellen van de ‘juiste’ vraag; is dit mijn werkelijke vraag? Welke andere vraag ligt hier mogelijk in besloten? Kan ik de vraag anders stellen?

Tijdens deze workshop word je uitgenodigd je te bezinnen op vragen die op dit moment in je leven. Allereerst gaan we op zoek naar het stellen van de ‘juiste’ vraag; is dit mijn werkelijke vraag? Welke andere vraag ligt hier mogelijk in besloten? Kan ik de vraag anders stellen? Van daaruit gaan we aan het werk met beeldboek In tegen deel, dat naast beeldboek ook een ook een orakelwerkboek is. Orakelen een manier om met vragen om te gaan en je te bezinnen op diepere verbanden en mogelijkheden. Met het beeldboek gaan we op zoek naar antwoorden. “En omdat ik mijzelf ook weer graag tegenspreek”, gaat het hier niet om oplossingen. De antwoorden geven je mogelijk een nieuwe kijk op jou en je vraagstelling.

Laat je verrassen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.