1. Zuster Antoinette

    Beste zuster,
    ‘De vrouw is sterk. Trouw haar niet’ las ik in het I Tjingboek bij nummer 44. Zo iets lees ik wel graag, maar de chinese uitleg gaat daarna alle kanten uit. Is het niet eenvoudig oppassen geblazen met ons driftleven? Volgens mij wordt dat tegenwoordig gemakkelijk uit het oog verloren. Zo ook die eerste foto van je van die geopende theemuts. Veel mannen zullen daarin vast een vaginamond zien. Ik weet niet of dat zo open en zo bloot hoeft. Ik denk dat dit orgaan niet voor niets op een plaats zit waarvoor een vrouw zich aardig in bochten moet wringen om het te zien. Ik kan niet zeggen dat ik dit mooi vind, maar ik blijf je theemutsen toch graag volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.