in tegendeel theemutsen kunstproject

50. Eenheid zoekt zij

Hexagram 50: De spijspot. Lees meer….

3 Thoughts on “50. Eenheid zoekt zij

 1. Leo Janssen on 23 juni 2012 at 08:41 said:

  deze ont”vrouw”teling doet me aan van alles denken. Aan een de-stallatie, een taalles (she’s got something in the oven) en een gewoon droog Hollands ontbijt. Lieve schat, je bent en blijft een artistieke muts.

 2. Bart on 23 juni 2012 at 18:06 said:

  Wow, mooi begin van een reeks.

 3. Piet on 27 juni 2012 at 13:48 said:

  Beste Zij die eenheid zoekt,
  Ik zie de beelden van de ontmanteling en lees het hexagram over de spijspot en het vuur en het hout dat vuur voedt. Zoals wij gevoed worden door voedsel dat wij verbranden. Ik tref hier voedsel aan waar ik het niet verwachten zou. Ik begrijp: neem en eet. Ik heb het eten opgegeten. De muts is leeg.
  Gegroet en gedankt, mystieke theemuts.
  Piet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Post Navigation